Mano batai dabar dalyvauja konkurse. Sprendžiu, kurie lieka, o kurie keliauja lauk. Turėjau tokius kiaušinio baltumo odinius batus, kurie per laiką apsitrynė ir prarado žavesį, tačiau jie buvo vieni patogiausių batų, kuriuos turiu. Pagaminti iš šviesios minkštos odos, kiek vyriški - žodžiu, jie man vis dar patiko. Sugalvojau patobulinti juos keliais paprastais dalykais ir manau šiuo metu jie "gali jaustis saugūs". :) Šis "pasidaryk pats" užtrunka apie valandžikę ir kainuoja apie 20lt. Štai ko Jums reikės: 
 - lipnios juostos
 - pasirinktų purškiamų dažų (pirkau šiuos "Senukuose" už 13.99LT)
 - juodo permanentinio markerio (arba bet kokios kitos spalvos)
 - naujų batų raištelių (pirkau krautuvėlėje E.Ožeškienės ir Savanorių sankryžoj, kur 13tas trulas užsisuka :D, kainavo 0.99LT)
 - patiesalo purškimui (laikraščiai tiks)
 - maišelių batams apsaugoti purškimo metu
Štai taip atrodo paruošti purškimui batukai. Atkreipkite dėmesį, kad apklijavau ir padą priekyje. Batus reikia suslėpti į maišelius, nes purškiami dažai dulkių pavidalu lenda VISUR, kad ir kaip taikliai bepurkštumėte.  
Trumpesnis "pasidaryk pats" galėtų čia ir baigtis, tačiau aš dar buvau nepatenkinta rezultatu, todėl batų padus nuspalvinau su juodu markeriu. Šį kartą tai buvo sunkiausia projekto dalis, kadangi reikėjo pakankamai preciziškai spalvinti, stengiantis nepaliesti kitų batų vietų. 
Paskuitinis žingsnis - pakeičiami batų raišteliai. 

Žinoma purškiant dažais sunešiotos batų odos neatnaujinsite, tačiau galite ją kažkiek paslėpti. Pabaigusi visus darbus dar galvojau, o gal reiktų nupurkšti visą batą... Tačiau kol kas bus gerai ir taip :) 
Jei bandysite tai pakartoti su saviškiais batukais, tai man būtų labai labai įdomu, kaip Jums sekėsi. Pasidalinkite komentaruose :) 
5/18/2012 02:55:50 am

cool stuff! labai gerai atrodo. Aš kaip tik turiu porą batų paruoštą kokiam nors padailinimui, bet vis neapsisprendžiu ką norėčiau jiems padaryti.

Reply



Leave a Reply.

    Follow on Bloglovin

    categories:

    All
    Beige
    Black
    Diy
    Floral
    Grey
    Grunge
    Jeans
    Jewelry
    Leather
    Navy Blue
    Neon
    Olive Green
    Pamąstymai
    Pink
    Plastic
    Portraits
    Renginiai
    Skinny
    Sparkly
    Sporty
    White
    Yellow

    Check them out:

    Instagram