Šiandie ėjau į darbą su kablais. Per savo meilę patogumui buvau jau pamiršus, ką tai reiškia. Man keliavimas į darbą, kaip sunkėjantis kliūčių ruožas - pradedant normaliu grindiniu laisvės al., baigiant nelygiais senamiesčio akmenimis. KAIP JOS TAI SUGEBA?? Ėjau ir juokiausi, nes nu o ką daugiau gali daryt, kai atrodai, kaip svyruojanti karvė ant pačiūžų. Pati sau cirkas. Bet man taip gražu aukštakulniai.... ėch.. 
   Beje, čia ne darbinis derinukas. Čia pričiupta skuduryno išpardavime (!) suknelė. Visiškai ideali, visa iš klosčių. Lengva, trumputė, mini black dress. Puikus laimikis už juokingą kainą. Very French of me. 

https://soundcloud.com/miglokoexclusive/migloko-crasyyy-girl
Wearing: black dress, shoes - second hand. 
JO jo, žinau, kad jau labai pošla. :D Bet man gražu. Įsivaizduokit, kad čia mados žurnale matot, tai jeigu kojos kaip pagaliai bus, tai net neatkreipsit dėmėsio. Niekad nepastebėjot to dalyko, kad kuo žmogus realiau atrodo, tuo pošliau viskas pasidaro nuotraukose? Čia kaip tame paveiksle, kai žiūrovai staiga suvokė, kad mergina paveiksle gi irgi gali būti žmogus, ne tik fantazija. Ojojoj, kokia staiga nuoga pasidarė. 
Categories: black
You might also like: 
7/31/2013 04:32:27 pm

Matot paskutinėj nuotraukoj tą eglę, ir kitus medžius? Tai pasirodo šį fotkė buvo atsitiktinai lemtinga, nes nei vieno iš jų šį rytą jau nebėr. :/

Reply
7/31/2013 08:29:03 pm

o man visai neposlai, graziai :)

Reply
8/22/2013 07:49:47 pm

Iš pirmų nuotraukų pamaniau, kad su šokių bateliais apsiavus, bet po to pasidarė aiškiau :) Ir jei galima tokį asmeninį klausimą: ar taip rengiesi kasdien, ar tai tik tavo kūrybiniai derinukai blogui?

Reply
8/22/2013 07:55:35 pm

Kasdien taip nesirengiu, čia labiau kai įkvėpimas pagauna, tačiau derinukai nėra tik blog'ui. Tinkamai pasirinkus avalynę išeinu taip ir "į žmones". Aukštakulniai visgi nėra sutverti ilgesniems nei 10min. pasivaikščiojimams, o tuo labiau darbo dienai. Arba aš tiesiog nesu tokia ištikima mazochistė :)
Kalbant apie šią suknelę manau tikrai pasipuošiu ja koncertuodama :)

Reply



Leave a Reply.

    Follow on Bloglovin

    categories:

    All
    Beige
    Black
    Diy
    Floral
    Grey
    Grunge
    Jeans
    Jewelry
    Leather
    Navy Blue
    Neon
    Olive Green
    Pamąstymai
    Pink
    Plastic
    Portraits
    Renginiai
    Skinny
    Sparkly
    Sporty
    White
    Yellow

    Check them out:

    Instagram